Gitterrister

Våre gitterrister er blant de beste i verden, og du kan være sikker på å få et produkt av svært høy kvalitet. Vi tilbyr gitterrister i ulike størrelser, typer og utførelser. Dersom dere har spesifikke behov eller ønsker leverer vi skreddersydde løsninger tilpasset deres formål. På jakt etter gitterrister i GRP? Ta en titt her.

Gitterristene vi leverer er produsert av Lichtgitter, som har produsert gitterrister siden 1929. Med lang erfaring og kontinuerlig arbeid ift. kvalitet og ytelse har de blitt en av verdens ledende produsenter av gitterrister. Du kan lese mer om Lichtgitter her.

Vårt samarbeid med Lichtgitter har pågått i over 30 år, og vi har levert alle tenkelige typer gitterrister til svært mange norske prosjekter innen offshore, onshore og andre industriprosjekter.

Steel Gratings
Steel Gratings

Gitterrister

Våre gitterrister er blant de beste i verden, og du kan være sikker på å få et produkt av svært høy kvalitet. Vi tilbyr gitterrister i ulike størrelser, typer og utførelser. Dersom dere har spesifikke behov eller ønsker leverer vi skreddersydde løsninger tilpasset deres formål. 

Gitterristene vi leverer er produsert av Lichtgitter, som har produsert gitterrister siden 1929. Med lang erfaring og kontinuerlig arbeid ift. kvalitet og ytelse har de blitt en av verdens ledende produsenter av gitterrister. 

Vårt samarbeid med Lichtgitter har pågått i over 30 år, og vi har levert alle tenkelige typer gitterrister til svært mange norske prosjekter innen offshore, onshore og andre industriprosjekter.

Press-sveiste gitterrister

Press-sveiste gitterrister har høy bæreevne og høy sklisikkerhet, grunnet tvinnede tverrstenger. Press-sveiste gitterrister produseres av Lichtgitter på svært moderne og avanserte produksjonsanlegg. Dette sikrer at kvaliteten og nøyaktigheten er av høyest mulig standard. 

Pressveismetoden innebærer at bærestålet ikke blir svekket. Samtidig blir det tvinnede og runde tverrstålet presset under høyt trykk, og elektrisk sveiset i en enkelt operasjon.

Disse gitterristene kan leveres i mange ulike materialer og dimensjoner. Gitterristene kan fås som Offshore gitterrister som ivaretar 20 mm kulekrav iht. NORSOK.

Vi leverer gjerne en skreddersydd løsning til deres bedrift. Standardtypene kan fås til ekspressproduksjon, les mer her.


Egenskaper

  • Opptak av sterke horisontale krefter ved å presse og sveise alle kontaktpunktene
  • Høy motstandsevne
  • Høy bæreevne, da bærestengene ikke svekkes ved å sveise med tverrstål
  • God vridningsstivhet, selv med senere innførte utkapp – vedlikehold av den homogene enheten
  • Økt trinnsikkerhet gjennom tvinnet tverrstål

Tilgjengelige materialer:
Varmgalvanisert stål (S 355 JR/J0/J2)

Forge-welded Gratings

Press-inn gitterrister

Press-inn gitterrister leveres i stål, rustfritt stål og aluminium og kommer i ulike størrelser. Press-inn gitterrister er både funksjonelle og estetiske. De brukes dermed både i industri- og bygg og anleggsbransjen, men også i økende grad i arkitektoniske prosjekter. 

Press-inn gitterrister brukes til trappetrinn, gangveier, inngangspartier m.m. Stabile tverrstål presses ned i slisser i bærestålet. Det høye trykket sammen med de vinklede slissene garanterer en sikker og sterk forbindelse. Standardtyper kan fås til ekspressproduksjon, les mer her.

Vi har press-inn gitterrist som kjøresterke rister / elefantrister til f.eks. ferjekaier, lager, vaskehaller eller andre bruksområder med høy belastning fra kjøretøy.


Egenskaper

  • God lys- og luftgjennomtrengelighet
  • Utallige bruksområder
  • Høy lastekapasitet ved lav vekt
  • Mer enn 3500 forskjellige press-inn gitterristvarianter

Tilgjengelige materialer:
Varmgalvanisert stål (S 355 JR/J0/J2)
• Rustfritt stål
• Aluminium

Pressure-locked Gratings